Levering- og forretnings betingelser

Leveringsinfo

Priser for levering og forsendelse

Afhentning i butikke: GRATIS

Forsendelse - priser fremgår ved bestilling

Forretningsbetingelser

Handelsbetingelser & Persondatapolitik

Levering og betaling 

Efter bestilling vil du modtage en bekræftelse af ordren, hvor indbetalings oplysninger fremgår.

Al handel sker ved bankoverførsel. 

Afsendes af ordren sker indenfor 1 til 3 hverdage, efter modtagelse af betaling.

Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. 

Alle varer sendes med Post Danmark. 

Alle varer leveres så længe lager haves. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL.


 

Returret (fortrydelsesret

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan enhver vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i ubrudt emballage, samme stand og mængde som da du modtog den. 

Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. 

Ved benyttelse af returretten, bedes du oplyse dit Reg. og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil. 

Købesummen krediteres din konto indenfor ca. 7-14 dage efter modtagelsen af varen. 

 

Persondata ved køb 

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Oplysningerne opbevares ikke krypteret. 

Vi lagrer ikke dine bankoplysninger. 

 

Reklamation 

JBJ-Patchwork kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition skal du kontakte JBJ-Patchwork inden for rimelig tid. 

Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven. 

 

Andet 

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@jbj-patchwork.dk 

 

Returadressen er: 

JBJ-Patchwork
Martine Christoffersens Vej 69A
7000 Fredericia

JBJ-Patchwork persondatapolitik 

 

1.0 Persondata 
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler hos JBJ-Patchwork indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, øvrig brug af services eller foretager et køb. Hos JBJ-Patchworkønsker vi åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige data. Vi har derfor udarbejdet denne politik, der forklare, hvordan dine personlige data behandles samt dine valgmuligheder vedrørende dine oplysninger, og hvordan du kontakter os. 

 

2.0 Hvem er dataansvarlig for dine personlige data? 
JBJ-Patchwork 
Martine Christoffersens vej 69a 
7000 Fredericia 
Telefon: +45 28304521 
E-mail: info@JBJ-Patchwork 
CVR-nr. 36251549 
JBJ-Patchworker ansvarlig for behandlingen af dine persondata og benævnes herefter ”JBJ-Patchwork”, ”vores”, ”vi” eller ”os” i denne persondatapolitik. 

 

3.0 Formål og brug af persondata 
Vi bruger dine persondata til at registrere og ekspedere dine køb og betalinger, identificere dig som kunde samt kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage et tilbud eller et nyhedsbrev. 

 

3.1 Persondata ved varekøb 
Når du handler hos JBJ-Patchworkindsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: navn, adresseoplysninger, e-mailadresse samt andre nødvendige kontaktinformationer samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysninger i en periode på fem år fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen. 

 

3.2 Nyhedsbrev 
Såfremt du har givet samtykke til at JBJ-Patchworkmå sende dig nyhedsbreve, anvender vi dit navn og e-mailadresse til udsendelse af dette. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke. Det gøres enten ved at klikke på afmeld nyhedsbrevet i mailen eller ved at sende en mail til info@JBJ-Patchwork.dk 

 

4.1 Cookies 
Vi indsamler informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik. 
De persondata vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold på JBJ-Patchwork.dk specifikt til dig og for at kunne optimere JBJ-Patchwork. 
Cookies bruges f.eks. til at håndtere indkøbskurven på webshops, til at koble sociale medier som facebook og twitter til hjemmesider, til at lave statistik på brug af websiden osv. Mange hjemmesider er helt afhængige af brug af cookies for overhovedet at kunne fungere. 

4.2 Hvad bruger vi cookies til? 
Vi anvender Google Analytics, som bruger fire cookies, der anvendes til at måle brug af websitet. Målingerne bruges til at lave statistik over brugen af websitet, samt til at finde uhensigtsmæssigheder og fejl, så vi kan forbedre brugernes oplevelse af vores website. Foruden at stille vores nysgerrighed om, hvor mange som besøger vores side, så giver det altså i sidste ende en bedre brugeroplevelse for alle. 
Cookien indeholder et tilfældigt genereret ID, der anvendes til at genkende din browser, når du læser en side her på JBJ-Patchwork.dk.  
Cookieerne indeholder ingen personlige oplysninger og anvendes kun til webanalyse. Disse cookies hedder _utma, _utmb, _utmc og _utmz. Desuden bruges cookies, som bruges til at håndtere din indkøbskurv på siden. 

4.3 Samtykke 
Når du bruger hjemmesiden JBJ-Patchwork.dk, giver du automatisk dit samtykke til brug af cookies til statiske formål samt til håndtering af indkøbskurven. Du giver ikke din accept til brug af cookies til tredjepart annoncering eller videregivelse af dine oplysninger til andre end JBJ-Patchwork.dk samt Google. Ønsker du ikke at give dette samtykke, kan du afvise det gennem indstillingerne i din egen browser.  

 

4.4 Sådan sletter og afviser du cookies 
Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet. Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra dette website, skal du under ”internetindstillinger” i din browser, vælge ”avancerede cookieindstillinger”, og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. 
Under ”avancerede cookieindstillinger” kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies generelt, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på mange forskellige websites, der ikke virker. 
  
5.0 Periode for opbevaring samt sletning 
Persondata behandles i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, herefter vil vi på sikker vis slette dine persondata. De samme persondata kan dog opbevares flere forskellige steder, til forskellige formål. Det betyder, at vi kan slette en oplysning fra et system, når den ikke længere er nødvendig, mens oplysningen fortsat kan blive gemt i et andet system, hvis formålet er nødvendigt af hensyn til et juridisk behandlingsgrundlag. Vi gemmer selvfølgelig dine persondata så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, eksempelvis regnskabslovgivningen. 

 

6.0 Indsigt af behandling af persondata 
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig. Du har i visse tilfælde ret til at få berigtiget og ajourført de oplysninger, som er åbenlyst og objektivt urigtige eller vildledende. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet de personoplysninger, som JBJ-Patchworkikke er juridisk forpligtet til at gemme. Kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, så skriv til os på info@JBJ-Patchwork.dk  

 

6.1 Klage af behandling af persondata 
Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine persondata, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk  

 

6.2 Ændring af vores persondatapolitik 
I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. 
 
Sidst revideret juli 2021.